top of page

Tilmelding

Klubbens stab i alle funktioner og på alle opgaver på holdene og i den daglige ledelse er ulønnede og frivillige. Vi reducerer vores administrative opgaver mest muligt for at bruge vores tanker, tid og kræfter på konstant at forbedre vores undervisning og vores viden om træning, ju-jitsu og om forebyggelse, undgåelse og håndtering af krænkelser og vold. Det ved vi så også mere om end de fleste.

Denne meget bevidste prioritering kan især vores elever til tider opleve som en vis administrativ træghed. Det beklager vi og regner med at få skæld ud, hvis det fører til ulempe for medlemmer og elever. Men det skal dog siges, at vi er kendte og roste hos vores samarbejdspartnere i kommunen for vores orden i tingene, redelighed og hurtighed i vigtige sager.

 1. Find det hold du ønsker at træne på (se evt. beskrivelse af hold).
 2. Udfyld nedenstående blanket.
 3. Send blanketten ved at trykke på "Send tilmelding".
 4. Vent på at få en tilmeldingsbekræftelse.
 5. Ved optagelse på holdet får du tilsendt bekræftelse og praktiske oplysninger om dit hold og din træning på e-mail.
 6. Når betalingen er gennemført, får du en kvittering og er optaget på holdet. Der kan gå op til 2 uger.
 7. Mød op til første træningsdag (se evt. træningstidspunkter).
 8. For tilmelding af børn og unge under 18 år oplys venligst forældres navn og e-mailadresse.
 9. Læs vilkårene nedenfor for tilmelding, betaling m.v., som du anerkender med din tilmelding.
Alle hold starter i den anden uge af september og slutter i slutningen af juni. Der er ikke holdtræning på helligdage eller skolefridage.
Bemærk sæson 2023-24 har ændret nogle holds træningsdage og træningstider.Læs videre på Holdoversigt
Vilkår for tilmelding:
 • Tilmelding er bindende for sæsonen.
 • Kursusafgift indbetales ved tilmelding eller efter skriftlig aftale med klubbens ledelse.
 • Årsbetaling/kontingent og kursusafgifter over 800 kr. indeholder et administrativt gebyr på 400 kr. (er inkluderet i de anførte kursusafgifter - ved evt. tilbagebetaling af indbetalt kursusafgift fratrækkes det samlede administrative gebyr fra kursusafgiften - udmeldelse i løbet af sæsonen med evt. tilbagebetaling af kursusafgift minus administrativt gebyr er mulig i tilfælde af sygdom - ved tilbagebetaling fratrækkes udover administrativt gebyr også for anvendt træningstid og for ikke afmeldte træningstimer).
 • Rabat - hør nærmere om rabat ved:
 • Betaling dækker for træning på pågældende hold i sæsonen fra september til midten af juni, begge måneder inkl. eller i den træningsperiode, der angivet for holdet.
 • Ved anvendelse af Netbank brug venligst registreringsnummer 1551 og kontonummer 1492241.
Praktiske Oplysninger
Når du har tilmeldt dig og er optaget på holdet, sender vi dig "Praktiske Oplysninger" om holdet, træningen, instruktør-staben, træningssted/tider, påklædning m.v.
Påklædning: Vi træner på bare fødder og normalt i en "gi", den hvide japanske kampsportsdragt. Den er praktisk og muliggør, at vi kan tage fat i hinanden. Køb aldrig i syntetisk stof kun i bomuld.  Der må aldrig bæres reklamer på gi'en, bælter eller andet træningstøj. Heller ikke navn på producent. Du får udleveret "Ordensregler" og retningslinjer for påklædning og adfærd. Eventuelle mærker på gien skal give informationer, der er relevante for træningen - og ikke reklame for firmaer.
Som  begynderelev kan du træne i en kraftig træningsdragt med lange ærmer og ben - aldrig i tyndt tøj, der nemt kan gå i stykker, når man hiver i hinanden.
TILMELDING 
Udfyld tilmeldingsblanketten og tryk på send-knappen nedenfor
Se Holdoversigt med priser og træningstider.
™© Copyright

Tak for din tilmelding

bottom of page